lauantai 22. huhtikuuta 2023

Toinen viiva!

 Niin siinä vain kävi, että lähes kahden vuoden yrittämisen jälkeen raskaustestiin piirtyi lopultakin plussa. Uskomatonta. 

Mitä tahansa voi toki edelleen tapahtua, joten vielä ei uskalla huudella oikeille ihmisille asiasta mitään, mutta anonyymin blogin puolella asian voi jo paljastaa. Raskausviikkoja siis tänään 5+0. 

Ensimmäisen plussatestin tein siis jo reilu viikko sitten, ja näkyviin tuli aika hailura viiva, mutta viiva kuitenkin. Meidän ensimmäinen. Yritysaikana ei ole näkynyt edes viitteitä kiinnittymisen yrityksestäkään. Työpäivästä ei meinannut tulla yhtään mitään, ja olin koko viikonlopun ajan ihan psykooseissani raskaudesta. 

Ajattelin testailla joka toinen päivä viralliseen testipäivään asti, mutta parin testin jälkeen viiva ei vahvistunutkaan, vaan pysyi tasavahvana. Testasin uudestaan seuraavana päivänä, ja viiva olikin selvästi haaleampi, eli olin aivan varma, että peli oli menetetty, ja taas oli palattava lähtöruutuun. Seuraava päivä oli kuitenkin virallinen testipäivä, ja kas kummaa, taas oli selkeästi vahvempi viiva. Soitin lapsettomuuspolille, ja he totesivat, että onneksi olkoon, raskaana olet. Varhaisultra-aikakin annettiin vajaan kolmen viikon päähän. Testasin sitten vielä kerran uudelleen parin päivän päästä, ja taas oli silminnähtävää vahventumista tapahtunut, joten päätin, että nyt saa testailut riittää, etten aiheuta itselleni liikaa stressiä, jos taas tulee hailurampia viivoja. Kiltisti yritän odottaa tuota varhaisultraa.

Testisatoa aiheesta kiinnostuneille


Kovin kummoisia oireita ei tällä hetkellä ole, eikä pahoinvointiakaan ole juuri ilmassa. Silloin kun tein ekan plussan, tuntui lievää etomista, mutta siinä vaiheessa kun viivat haalenivat, etominen katosi, mutta tuli takaisin, kun viivat vahvenivat. Taisi olla siis psykosomaattista. Ehkä asian tajuaminen hävitti tämän oireen, sillä viime päivinä pahoinvointia ei ole ollut. Flunssan kyllä sain. Kertoo varmaan immuunipuolustuksen heikkenemisestä. 

Katsotaan miten käy! Turvallisiin viikkoihin on vielä pitkä matka, eikä riskialtteimmasta ensimmäisestä kolmanneksesta ole lusittu vielä edes puolia. Mutta pitää ajatella niin, että raskaana ollaan, kunnes toisin todistetaan, ja iloita asiasta, eikä vain murehtia potentiaalista keskenmenoa. 

10 kommenttia:

 1. Tsemppiä! :) Oireettomuus ei tarkoita mitään, paitsi sitä, että olo on hyvä. Koko raskauskin voi sujua ilman mitään oireita. Terveisin "kokemusta on"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tavallaan olisi kiva, jos olisi enempi oireita, niin voisi olla varmempi, että joku siellä kyydissä on, mutta toisaalta olisi ihan kiva päästä helpollakin. Mutta kyllähän tässä on aikaa oirehtia vielä vaikka mitä, joten saa nähdä miten etenee :D

   Poista
 2. Onnea! Pidän peukkoja että kaikki menee hyvin.

  VastaaPoista
 3. Onnea. Nauti nyt vain kaikein aistein tilanteesta. Hyvin se menee kun on mennäkseen :-)

  VastaaPoista
 4. Isot onnittelut! Varmasti hieno fiilis, kun kaksi viivaa ilmestyi testiin. Kaikkea hyvää alkuraskauteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli kyllä epäuskoinen fiilis kun tajusin, että toinen viiva alkaa siihen piirtyä :D Toivotaan, että kaikki jatkuu kuten pitääkin

   Poista

Sanaisen arkun tyhjennyspiste

Kuukausikatsaus 05/2024 - Tarkenee taas

No olipa taas sään suhteen erikoinen toukokuu. Helteet tulivat niin nopeasti, että vauva ei ehtinyt tottua vähempään vaatetukseen vaunulenki...